Iapa il invata cum sa sara…manzul are o reactie geniala!

Mama este un exemplu pentru fiecare copil al sau. Chiar daca ne referim la oameni sau la animale, mama are un rol foarte important in viata copilului. Trebuie sa le asigure bunul trai si sa ii indrume la fiecare pas pentru a putea face fata provocarilor cu care se confrunta.

Cam despre asta este vorba si in cazul nostru. Mama manzului este exemplu clar pentru cel mic si, teoretic, singura cale de urmat este cea pe care ea ti-o arata. Manzul descopera cu multa incantare perimetrul prprietatii pe care este lasat sa zburde liber. La un moment dat, atentia lui se indreapta catre un zid, nu prea inalt, pe care l-ar putea sari cu usurinta avad in vedere statura lui atletica. Insa puiul nostru nu stie ce sa faca.

Acesta este momentul in care mama sa in vine in ajutor. Manzul se aseaza langa iapa care prin puterea exemplului reuseste sa isi ajute copilul sa execute cu precizie o saritura perfecta.

Cu siguranta lectia invatata in ziua respectiva reprezinta succesul pe care cel mic il va avea atunci cand vine vorba de sarituri.

Sursa: k9element via Youtube