Este cel mai infricosator lift vazut vreodata. Bucura-te ca nu ai dat peste el

Exista o multime de oameni in aceasta lume care se tem de inaltimi sau sufera de claustrofobie, iar pentru acestia o tura cu un lift cat se poate de obisnuit poate fi un adevarat chin. Daca pentru noi este un lucru foarte banal, fiind obisnuiti sa urcam sau sa coboram cu liftul de mai multe ori pe parcursul unei zile, oamenii care sufera de aceste tulburati prefera sa foloseasca scarile.

Cu toate acestea, exista un lift care i-ar putea da emotii pana si celui mai curajos om din lume. Gluma a fost pusa la acale de o echipa care a montat pe pardodeala unui lift 4 ecrane LCD pe care se rulau imagini ce iti lasau impresia ca liftul se va prabusi. Pentru un efect si mai dramatic, aceeasi echipa a montat si un ventilator si lumini ce se stingeau automat ca in urma unui scurt circuit.

Toti cei care au avut “norocul” sa pice in cursa acestor baieti nu vor uita prea usor spaima pe care au trait-o si cu siguranta momentul in care liftul a ajuns la etajul dorit si au reusit sa coboare, a fost cea mai fericita zi din viata lor.

Sursa: LG UK via Youtube