Domnisoarele de onoare fac spectacol! Nu va luati privirea de la ele!

Petrecerea pe care o organizezi cu ocazia unei nunti este extrem de importanta pentru miri. Va ramane in memoria lor toata viata si este de preferat ca totul sa iasa pe placul lor, fara probleme si intamplari neprevazute.

Invitatii de onoare au si ei rolul lor pentru o buna desfasurare a petrecerii si pentru intretinerea atmosferei. Domnisoarele de onoare din clipul urmator au pregatit un moment special pentru mirii James si Roisin, un moment pe care nimeni nu il va putea uita vreodata.

Cele opt domnisoare si-au luat pozitia potrivita de dans, iar in momentul in care muzica a inceput, acestea au pornit dansul in acelasi ritm. Buna dispotitie a fost asigurata de ritmurile alerte ale muzicii irlandeze si de sincronizarea perfecta a fetelor. La un moment dat, alaturi de fetele din scena a aparut si mireasa care si-a schimbat rochia de mireasa cu o rochita asemanatoare domnisoarelor de onoare.

Nu a fost singura surpriza a serii, deoarece dupa un scurt moment si mirele a aparut pe scena sa danseze impreuna cu sotia sa si prietenele lor. Priviti clipul si nu va desprindeti privirea de la miscarile acestora.

Sursa: Bobby McKeown via Youtube