in

10 balcoane desprinse din filmele SF pe care doar romanii le pot face
Cand stai la bloc si nu dispui de o curte unde sa iti depozitezi tot feluri de lucruri, trebuie sa faci in asa fel incat sa gasesti solutii, iar problema sa fie rezolvata. Ce alta varianta este mai accesibila la bloc decat extinderea unui balcon. Cu cat mai mare, mai incapator, dar si mai iesit din comun, cu atat mai bine.Oamenii sunt inventivi si atunci cand nu sunt multumiti de ceva, rezolva cu mana lor. Asta se poate spune si despre balcoanele de colectie pe care le puteti vedea in imaginile urmatoare.

Sa iti faci un balcon practic nu este un lucru neaparat rau, dar designul balcoanelor pe care le veti vedea este cel putin exagerat.

10#

Chiar daca la o privere putin mai atenta nu poti spune ca acest balcon este urat sau nu este suficient de incapator pentru necesitatile locuitorilor, insa designul acestuia nu are nici o legatura cu peisajul din jurul sau.

9#

Urmatorul balcon face parte cu adevarat din lumea SF-ului. Nu numai ca este in plus, cu siguranta nu face parte din planul blocului, dar este construit practic pe acoperisul blocului.
Oare cum reuseste sa ajunga la el?

8#

Ceea ce proprietarul acestui imobil numeste balcon, alti oameni il pot numi mai degraba living. Designul, usile, ferestrele, dar si stalpii de sustinere depasesc cu mult imaginatia multora dintre noi. Aici cu adevarat te poti bucura de un plus de spatiu.

7#

Balconul cu design minimalist. Desprins parca din revistele de specialitate. Pe langa faptul ca te poate scoate din anonimat, acest tip de balcon isi face cu siguranta treaba.
Peretii de sticla au un efect modern si cu siguranta poti iesi pe balcon sa te bucuri de o cafea in zilele frumoase de vara.

6#

Oaza de verdeata din jungla orasului. Daca simti nevoia de mai multa verdeata in jurul tau, extinde-ti balconul si fa-ti coltul tau de rai.

5#

Balconul cochet. Asa se poate numi aceasta farama de balcon. Aici poti face un singur pas in afara casei tale pentru a lua o gura de aer.

4#

Cineva si-a dorit foarte mult sa aiba multe flori la geam, asa ca si-a marit apartamentul cu un balcon pentru a avea suficient spatiu pentru toate florile preferate.

3#

In aceasta imagine putem spune ca bunul gust a parasit zona. Cateva balcoane asezate in zig-zag nu fac rau decat privirii celor din jur.Proprietarii se pot bucura de un spatiu in plus.

2#

Locul doi in top nu putea fi ocupat de un alt balcon. Este putin spus balcon. Aici putem vorbi despre o nava extraterestra sau inca un apartament lipit de cel ce exista deja.

 

1#

Locul unu vorbeste de la sine. Daca ti-ai dorit de cand erai mic un castel si nu il poti avea, te poti multumi cu asa ceva.